Service calculatoare
Depanare Reparatii Calculatoare
HOME SERVICII ARTICOLE ABONAMENTE FAQ DESPRE NOI CONTACT
Despre noi

Computer Troubleshooters este o retea internationala prezenta in 22 tari cu peste 450 filiale care ofera servicii IT la sediul clientului.
Puteti apela cu incredere la serviciile Computer Troubleshooters si in tari precum: Australia, SUA, Canada, Olanda, Grecia, Irlanda, Portugalia, Spania, Anglia, Singapore, Egipt, Hong Kong, Republica Dominicana, Kuwait, Nigeria, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Coreea de Sud. Puteti contacta oricând un Computer Troubleshooters din aceste tari si va vor deservi cu acelasi profesionalism cu care sunteti obisnuiti.

Computer Troubleshooters a fost desemnata in 2005 franciza numarul unu in lume in domeniul servicii IT conform Entrepreneur Magazine.

Ce aduce nou Computer Troubleshooters?

Ritmul vietii moderne este unul deosebit de alert. Suntem cu totii persoane foarte ocupate, muncim mai mult pentru ca vrem sa castigam mai mult si sa ne asiguram acea “liniste” financiara care sa ne permita sa “gustam” cât mai multe din placerile vietii. Muncim mai eficient ca inainte pentru ca folosim “unelte” moderne. Calculatorul este una dintre ele. Practic am devenit dependenti de utilizarea calculatorului. De puterea lui de calcul, de modul in care ne faciliteaza accesul la informatii de orice fel, de usurinta comunicarii cu colegii sau prietenii. Calculatorul a devenit „asistentul” nostru personal. Unul devotat si deloc pretentios.

Si totusi e doar o “masina”, iar probleme in functionarea sa pot interveni oricând. Unele se pot remedia relativ usor, fara a fi nevoie sa fii expert in domeniul IT. Multe altele insa sunt complexe si rezolvarea lor nu este la indemâna oricui. Noi - specialistii Computer Troubleshooters - suntem exact oamenii pe care te poti bizui in astfel de situatii. Suntem printre cei mai buni din lume si acceptam orice provocare in domeniu. Suntem “doctori” in calculatoare si avem “remedii” pentru fiecare din aceste probleme. Puteti apoi sa va relaxati si sa va concentrati din nou asupra problemelor cu adevarat importante din activitatea dumneavoastra.

Mai mult, rezolvam toate aceste probleme chiar la tine acasa sau la birou ! Ne suni sau ne scrii un e-mail, iar noi trimitem un specialist la tine ca sa-ti rezolve rapid si eficient problemele. Simplu si comod ! Este adevarat, orice serviciu de calitate are un pret, insa vei fi placut surprins sa descoperi cât de putin platesti pentru calitatea interventiilor specialistilor nostri. De fapt suntem convinsi ca odata ce ai apelat la noi, nu ai ezita sa o faci si cu alta ocazie. Numai ca astfel de ocazii vor fi foarte rare. De ce ? Pentru ca ne facem treaba foarte bine. Asa ca mai bine ne recomanzi si prietenilor tai.

Speram ca te-am convins. Daca ai probleme tehnice cu calculatorul tau, nu ezita sa ne contactezi. Chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid. Cu profesionalism !

Aveti nevoie de servicii IT?
Venim la tine
acasa sau la birou !

 

Computer Troubleshooters

.
 

computertroubleshooters.com

.

Africa de Sud

.

Australia.

.

Botswana.

.

Bulgaria.

.

Canada

.

Egipt

.

Grecia

.

Hong Kong

.

India

.

Irlanda

.

Kuveit

.

Marea Britanie

.

Maroc

.

Mexic

.

Nigeria

.

Noua Zeelanda

.

Olanda

.

Portugalia

..

Republica Dominicana

.

Romānia

. .

Bucuresti

. .

Bacau

. .

Cluj

. .

Craiova

. .

Deva

. .

Focsani

. .

Ploiesti

. .

Resita

. .

Oradea

. .

Ramnicu-Valcea

. .

Suceava

. .

Tārgu Mures

. .

Timisoara

.

Singapore

.

Spania

.

USA

SC GuardIT SRL Oradea - Membru al retelei Computer Troubleshooters
Pentru mai multe detalii intrati pe pagina de CONTACT
Bacau 0234-519-905 Bucuresti 021-637-50-15 Bucuresti sect. 2 021-200-48-98 Cluj 0724-CTCLUJ
Craiova 0251-419-719 Deva 0254-230-441 Focsani 0237-232-166 Ploiesti 0728-870-775
Resita 0722-876-577 Oradea 0359-432-033 Rm-Valcea 0350-801-300 Suceava 0230-521-485
Tg-Mures 0265-263-788 Timisoara 0356-405-605        
© Copyright 2006 Computer Troubleshooters. All Rights Reserved.